Ons verhaal

Sinds 2011 zijn Jochem van Hardeveld en Frank van Ginkel compagnons en actief als ondernemers. Direct na hun studie werd Saving Support opgericht. Dit bedrijf stelt flexibele inkoopprofessionals beschikbaar aan het bedrijfsleven voor de inkoop van facilitaire zaken. Saving Support heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een landelijke speler met vele loyale opdrachtgevers.  

De afgelopen jaren is het energievraagstuk voor bedrijven complexer, breder en noodzakelijker geworden. Steeds meer bedrijven ontwikkelen duurzame ambities en erkennen de noodzaak. Het omzetten van ambities in concrete plannen, en die vervolgens consequent uitvoeren, blijkt een grote uitdaging. Temeer omdat energie gerelateerde vraagstukken vaak belegd zijn bij verschillende afdelingen binnen organisaties. Het ontbreekt aan synergie, kennis en focus. 

Tascon begeleidt en ontzorgt bedrijven binnen de energietransitie. Er is een volledige focus op energiemanagement en aandacht voor een gezonde mix tussen inkoop, het reduceren van verbruik, verduurzaming en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Vanwege deze toenemende hulpvraag uit het bedrijfsleven is Tascon opgericht. Tascon begeleidt en ontzorgt bedrijven binnen de energietransitie. Wij helpen bedrijven om:

  1. Duurzame ambities te realiseren.

  2. Scherpe inkoopdeals te sluiten voor elektra en gas.

  3. Energieverbruik te minimaliseren.

  4. Te voldoen aan Wet- en Regelgeving zoals de informatieplicht (Wet Milieubeheer) EED, energielabels en CO2 Prestatieladder.

TASCON'S TEAM 2 ZERO

Doe mee! Laten we samen impact maken!

Doe mee!

medewerker